Preskoči na vsebino


31. nedelja med letom - žegnanjska

- V torek je praznik vseh svetih. Ta dan vsako leto še tesneje poveže vse žive in rajne. Lepo vabljeni k prazničnim sv. mašam. Popoldan bo ob 14.00 sveta maša v župnijski cerkvi, sledi molitev pri pokopališki vežici (pridite čim bliže) in nato blagoslov grobov. V Razvanju bo maša ob 16.00, molitev pri križu in blagoslov grobov. Lepo vabljeni tudi k molitvi rožnega venca v župnijsko cerkev ob 18.00.

- V četrtek je po sveti maši priložnost za tiho molitev pred Najsvetejšim.

- Pred nami je prvi četrtek, prvi petek in sobota z ustreznimi pobožnostmi. Na prvi petek bo g. župnik obiskoval bolne in ostarele po domovih.

- Prihodnjo nedeljo, na Lenartovo in zahvalno, lepo vabljeni k sv. Lenartu, kjer bo sveta maša ob 10.30. Ob somaševanju domačega župnika jo bo daroval nekdanji župnik, sedaj celjski opat Marjan Jezernik.

- Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bodo denarne nabirke namenjene obnovi in vzdrževanju cerkvenih objektov. Hvala vsem za vsak vaš dar!

- Škofijska karitas Maribor ob dnevu vseh svetih poziva k sodelovanju v dobrodelni akciji pod geslom "Dar ene sveče - enega cveta za ljudi v stiski". Akcija je namenjena zbiranju sredstev za uboge, nemočne in zapostavljene, za tiste, ki trpijo duhovno in materialno stisko. Svoj dar lahko nakažete na Karitas Hoče: SI56 0451 5000 3322 952; namen: DAR ENE SVEČE 2022.

- Na voljo so Marijanski koledarji (3,00 €) in Družinska pratika (6,90 €).

Lokacija:
Print Friendly and PDF