Preskoči na vsebino


22. nedelja med letom - c

- V četrtek je po večerni sveti maši tiha molitev pred Najsvetejšim.

- Pred nami je prvi četrtek, prvi petek in prva sobota v mesecu z ustreznimi pobožnostmi. Lepo vabljeni k svetim mašam.

- Na prvi petek bo g. župnik obiskoval bolne in ostarele po domovih.

- Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bodo nabirke pri svetih mašah namenjene obnovi in vzdrževanju cerkvenih objektov. Hvala za vsak vaš dar!

- Novo katehetsko leto bomo začeli v ponedeljek, 5. septembra. Urnik bo od 29. avgusta dalje na spletni in FB strani župnije, na oglasnih deskah in v župnijski pisarni. Na spletni strani pa bo tudi katehetsko pismo staršem in veroučencem ter prijavnica.

- Škofijski molitveni dan za duhovne poklice bo na Ptujski Gori v soboto, 10. 9., od 8.30 dalje (molitvena ura, pete litanije in ob 10.00 sveta maša). Lepo vabljeni!

- Župnijsko romanje bo v soboto, 17. septembra. Odhod ob 7.00 izpred župnijske cerkve, prihod okoli 19.00. Na romanju se bomo ustavili v Novi Cerkvi, Vitanju, na Homcu pri Slovenj Gradcu si bomo ogledali cerkev Marije Vnebovzete, kjer bo sveta maša. Dalje nas bo pot vodila proti Slovenj Gradcu. Na koncu se bomo ustavili še v Stranicah. Cena prevoza in kosila je 25,00 € in ga poravnate ob prijavi. Prijave sprejemamo do zapolnitve enega avtobusa (50 sedežev).

- Vseslovensko srečanje mladih v Stični bo v soboto, 17. 9. Mladi, lepo vabljeni. Prijavite se v župnijski pisarni do nedelje, 10. septembra.

- Od prvega septembra dalje je dar za sveto mašo 23,00 €.

Lokacija:
Print Friendly and PDF