Preskoči na vsebino


Tedenska oznanila

za teden od 4. do 10. junija

V torek pol ure pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

V četrtek, 7. junija, je slovesni in zapovedani praznik svetega Rešnjega Telesa in Krvi - za kristjane eden največjih praznikov. To je kruh za življenje sveta, je dejal Jezus. Za ta velik dar se bomo Bogu zahvalili s slovesno sveto mašo zvečer ob 19.00. Po njej bo telovska procesija. Lepo vabljeni, še zlasti prvoobhajanci in prvoobhajanke.

V tem tednu bomo zaključili z veroukom. Za svoje prizadevanje in uspehe bodo otroci prejeli spričevala, ki jih podpisana vrnejo septembra. Kar smo vse leto sejali, bo lahko obrodilo lepe sadove. To se bo pokazalo tudi v počitniškem času, ko ni več obvez in nalog, ampak deluje Božji duh. Zato starše in vse otroke vabimo, da vse nedelje med poletnimi meseci redno obiskujete in sodelujete pri svetih mašah bodisi doma ali pa tam, kjer boste na počitnicah.

Prihodnjo nedeljo bodo pri sv. maši ob 10.00 sodelovali skavti - steg Maribor 2. Po njej bodo pred cerkvijo pripravili srečelov. Cena srečke je 2,00 € (vsaka zadene, vsaka dobi!). Zbrana sredstva bodo namenili za organizacijo in izvedbo poletnega tabora najmlajših skavtov.

Društvo SKAM vabi mlade na poletne tedne v Taizeju in Poletno šolo skupnosti Kaprije. Več o tem si lahko preberete na spletnem naslovu www.drustvo-skam.si.

Hvala vsem, ki ste pomagali pri pripravi slovesnosti prvega svetega obhajila.

Fotografije prvega sv. obhajila so že prispele. Vzemite jih v četrtek po procesiji.

Župnik

Lokacija:
Print Friendly and PDF