Preskoči na vsebino


12. nedelja med letom - a

- V torek bo po sveti maši biblična skupina, v kateri razmišljamo o Božji besedi, zapisani v Svetem pismu. Pogovarjali se bomo o Lukovem evangeliju, 9. poglavje, 1. do 36. vrstica (Lk 9, 1-36): Pet tisoč nahranjenih. Lepo vabljeni!

- Katoliško društvo dr. Antona Murka v sredo, 24. 6. ob 19.00, na praznik rojstva Janeza Krstnika in na predvečer Dneva državnosti, prijazno vabi k podružnični cerkvi sv. Lenarta  k sveti maši za domovino in v zahvalo za zdravje. Po maši bo skromna pogostitev s kozarčkom domačega, da se po dolgem času malo podružimo ter v živo nazdravimo drug drugemu in domovini. Lepo vabljeni!

- V četrtek bo državni praznik Dan državnosti.  Da bi naša država živela v miru, spravi in medsebojnem razumevanju, v molitvi priporočajmo Bogu vse njene prebivalce in voditelje.

- Za učence se v tem tednu začenjajo poletne počitnice. V tem času ne pozabimo na molitev in nedeljsko mašo. Če na dopustu znamo poiskati trgovino, picerijo ali gostilno, lahko v vsakem kraju poiščemo tudi cerkev. :)  Zvonik se v vsakem kraju vidi že od daleč. V veroučnih klopeh se vidimo zopet septembra. V farni cerkvi pa vsako nedeljo, če boste počitnikovali doma. Srečno!

- Duhovne vaje so že stoletja velika pomoč in priložnost za kristjane, ki si želijo notranje rasti in osebnostno napredovati v veri. Ponudbe je v Sloveniji kar precej. Pestro izbiro duhovnih vaj najdete na spletni strani Družine. Priporočamo!

Lokacija:
Print Friendly and PDF