Preskoči na vsebino


5. nedelja med letom - b

- KUD Hoče vabi na proslavo ob slovenskem kulturnem dnevu, ki bo danes popoldan, 4. 2., ob 17.00 v dvorani kulturnega doma Hoče. V programu bodo sodelovali člani KUD Hoče in učenci OŠ Hoče.

- V torek, pol ure pred sveto mašo, lepo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- V četrtek je po sveti maši tiha molitev pred Najsvetejšim.

- Na Škofijski gimnaziji AMS in v Dijaškem domu AMS v Zavodu AMS v Mariboru, bosta prihodnji petek in soboto potekala informativna dneva. Osnovnošolci, ki se odločate o nadaljevanju svojega šolanja in si izbirate srednjo šolo, ste lepo vabljeni, da si ogledate življenje in delovanje katoliške gimnazije in dijaškega doma. V dijaškem domu sprejemajo tudi dijake, ki boste obiskovali katerokoli srednjo šolo v Mariboru. Več na www.skofijska.si

- 23. tradicionalno postno romanje agencije Aritours in Mariborske metropolije bo 16. in 17. marca v Nemčijo (St. Florian, Altötting,  München). Duhovni vodja bo nadškof Alojzij Cvikl. Cena romanja je 169,00 €; 50,00 € plačate ob prijavi. Prijave sprejemamo v župnišču do 15. februarja!

- ZA MINISTRANT(K)E:

- Duhovne vaje za ministrante in ministrantke naše nadškofije v Podlehniku:

*prvi termin: od 9.-11.2. (začetek ob 17:30)

*drugi termin: od 23.-25.2. (začetek ob 17:30)

- V naši župniji bodo v soboto, 17. 2., od 9.-12. ure potekale dekanijske ministrantske delavnice. Pridite, luštno bo! 

- Škofijsko romanje ministrantov in ministrantk  bo v soboto, 17.3. Obiskali bomo bogoslovje v Ljubljani, se ustavili pri sestrah uršulinkah, se okrepčali in obiskali živalski vrt! Tega ne smete zamuditi !:) Res lepo povabljeni!

Za vse dogodke se lahko prijavite v župnišču ali katehistinji Marinki Novak.

- Exodus, edini katoliški tv program prosi za finančno pomoč. Kdor je pripravljen pomagati, si pri izhodu iz cerkve lahko vzame list z informacijami.

Lokacija:
Print Friendly and PDF