Preskoči na vsebino


32. nedelja med letom - a - Martinova

- Danes popoldan bo ob 15.00 blagoslov dveh grobov žrtev povojnih pobojev, in sicer v gozdu, 400 m za gostiščem Veronika na Pohorju (v smeri kmetije Pregl). Kdor more, je lepo vabljen, da se nam pridruži.

- Med 13. in 16. novembrom vabljeni na Nikodemove večere, ki bodo v Slomškovi dvorani (Slomškov trg 20, Maribor) zvečer, od 19.30 do 21.30. Naslov tokratnih večerov bo »Slovenci med krščanstvom in vplivi od drugod«. Več o Nikodemovih večerih in programu najdete na spletni strani Nadškofije Maribor.

- V ponedeljek bo po večerni sveti maši slavilna molitvena skupina. Lepo vabljeni!

- V torek, pol ure pred sveto mašo, lepo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- Biblična skupina ima svoje srečanje v torek po večerni sveti maši. Pogovarjali se bomo o Jozuetu, Mojzesovem nasledniku: Jozue, prvo poglavje (Joz 1, 1-18)). Dobrodošel vsak, ki ga zanima Sveto pismo!

- Cerkveni pevski zbor ima vaje ob sredah ob 18.00. Vsi, ki imate lep glas in veselje do zborovskega petja, lepo vabljeni, da se jim pridružite!

- V četrtek po večerni sveti maši lepo vabljeni k tihi molitvi pred Najsvetejšim.

- Otroški pevski zbor Jurčki ima vaje ob petkih ob 17.00. Otroci, lepo vabljeni, da se jim pridružite in tako obogatite bogoslužje na zadnjo nedeljo v mesecu, ko je tako imenovana družinska sveta maša.

- Katoliško društvo dr. Antona Murka Hoče vas vabi na kulturno-izobraževalni večer z naslovom OD MOSKVE DO PEKINGA. Svoje potovanje po transsibirski in transmongolski železnici nam bo predstavila ANDREJA KAVAŠ, naša podžupanja iz Rogoze. Pridružite se v petek, 17. novembra 2017, ob 18.45 v hoškem župnišču. Vljudno vabljeni!

- Na voljo je Marijanski koledar (2,50 €) in nova Družina.

Lokacija:
Print Friendly and PDF