Preskoči na vsebino


6. velikonočna - a

- Otroci in tudi ostali, vabljeni k šmarnicam, ki so vsak dan ob 19.00.  

- Jutri, v ponedeljek, v torek in v sredo so pred praznikom Gospodovega vnebohoda prošnji dnevi. To so dnevi molitve za Božji blagoslov pri delu na polju, v šoli, v pisarnah, tovarnah, pa tudi dnevi molitve za mir in varnost našega življenja.

- V torek pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- Biblična skupina ima svoje srečanje v torek po večerni sveti maši. Pogovarjali se bomo o gorečem grmu: Druga Mojzesova knjiga, tretje in četrto poglavje (2Mz 3,1 - 4,17). Dobrodošel vsak, ki ga zanima Sveto pismo!

- Na praznik Gospodovega vnebohoda lepo vabljeni k sveti maši - ob 10.00 pri Križni kapeli, ob 19.00 v Hočah.

 - V petek bo ob 18.00 prva sveta spoved letošnjih provoobhajancev. K spovedi lepo vabljeni tudi njihovi starši.

- Katoliško društvo dr. Antona Murka Hoče vabi na kulturno-izobraževalni večer Z Marijo na poti. O svojem redovnem življenju in povezanosti z Marijo bosta pričevali s. Veronika Verbič in s. Tina Dajčer. Srečanje bo v župnišču Hoče v petek, 26. maja 2017,ob 19.45. Lepo vabljeni!

- V nedeljo bo praznik prvega svetega obhajila. V primeru lepega vremena se prvoobhajanci zberejo ob 9.30 na župnijskem dvorišču. 

-V soboto, 27. 5., bo srečanje starejših faranov. Ob 14.00 bo v župnijski cerkvi sveta maša in bolniško maziljenje. Po maši bo v kulturnem domu družabno srečanje.

- Družine, lepo vabljene na festival družin, ki bo od 2. do 4. 6. pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem. Več o festivalu najdete na http://www.festival-druzin.si/.

- Veroučenci, lepo vabljeni na poletne delavnice, ki bodo  od 26. do 28. junija v župnišču v Hočah. Prijavnice bodo veroučenci dobili pri verouku, lahko pa si jih vzamejo tudi pri izhodu iz cerkve.

- Otroci, lepo vabljeni na poletne delavnice v Razvanje, ki jih pripravlja katehistinja Marinka. Delavnice bodo od 3. do 7. julija in sicer dopoldan od 9. do12. ure. Skupaj bomo peli, ustvarjali, si pogledali kakšno risanko, morda ustvarili spet kakšno novo in čisto našo pesem o materi Mariji, ki bo v ospredju letošnjih poletnih delavnic. Pridite, skupaj nam bo lepo J

- ROMANJE V SVETO DEŽELO - Predvidoma konec februarja 2018 bo dekanijsko romanje v Sveto deželo. Duhovni vodja romanja bo p. Milan Holc. Prispevek za romanje znaša ok. 1.000 €. Prijave sprejemamo do zapolnitve sedežev enega avtobusa.

Lokacija:
Print Friendly and PDF