Preskoči na vsebino


5. velikonočna - a

- Otroci in tudi ostali, vabljeni k šmarnicam, ki so vsak dan ob 19.00.  Za prvoobhajance je obisk šmarnic obvezen. V ponedeljek zvečer bo po sveti maši kratek sestanek za starše prvoobhajancev.

- V torek pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- Pridi in poglej - V torek, 16. maja 2017, imamo po večerni sveti maši srečanje skupine, ki razmišlja ob katekizmu o verskih vprašanjih. V KKC beremo poglavje »Šesta zapoved« od strani 580 do 595. V skupini je prostor za vsakega, ki bi rad poglobil svojo vero, zato vljudno vabljeni tudi tisti, ki se doslej še niste mogli odločiti.

- V petek, 19. maja 2017 ob 18. uri bo v Kulturnem domu Hoče Letni koncert KUD Hoče. Sodelujejo: mešani pevski zbor KUD Hoče, moški pevski zbor Hotinja-Orehova vas, tamburaši KUD Hoče, Pohorski rogisti KUD Hoče, klavir Maja Senica Mancini, flavtistka Doroteja, harmonikaš Aleš, baletka Pia. Vljudno vabljeni!

- Družine, lepo vabljene na festival družin, ki bo od 2. do 4. 6. pri Tavčarjevem dvorcu na Visokem. Več o festivalu najdete na http://www.festival-druzin.si/.

- Veroučenci, lepo vabljeni na poletne delavnice, ki bodo  od 26. do 28. junija v župnišču v Hočah. Letos mineva 100 let od Marijinih prikazovanj trem pastirčkom v Fatimi, ki so konkretno zaznamovala preteklo stoletje. Z mislijo na to pomembno obletnico se pripravljamo tudi na letošnje počitniške dogodivščine, saj bo tokratna osrednja junakinja prav Marija. Prijavnice bodo veroučenci dobili pri verouku, lahko pa si jih vzamejo tudi pri izhodu iz cerkve. Z veseljem vas pričakujeta katehistinji Marinka in Viktorija. 

Lokacija:
Print Friendly and PDF