Preskoči na vsebino


3. velikonočna - a

- V Cerkvi na Slovenskem od nedelje, 30. aprila do nedelje, 7. maja 2017, poteka teden molitve za duhovne poklice na temo »Gnani po Duhu za poslanstvo!« Misijonarsko razsežnost krščanskega poklica poživimo v nas samih in bodimo iznajdljivi, ko jo prebujajmo v drugih.

- Jutri je praznik Jožefa Delavca. Lepo vabljeni k sveti maši. 

- S prvim majem začnemo z majsko pobožnostjo – s šmarnicami. Otroci in tudi ostali, lepo vabljeni k tej lepi ljudski pobožnosti. Šmarnice bodo ob 19.00. Za prvoobhajance je obisk šmarnic obvezen. 

- V torek pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- V četrtek, 4. maja, bo po večerni sveti maši molitvena ura za nove duhovne poklice. Lepo vabljeni!

- Zavod A. M. Slomška organizira v  soboto, 6. 5. 2017, na Vrbanski 30, 8. medgeneracijski festival. Več informacij najdete na plakatu pred cerkvijo.

- Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bodo denarne nabirke namenjene obnovi oltarjev v župnijski cerkvi in pri sv. Lenartu. Bog povrni vašo dobroto.

- Slovenska Karitas vabi k pomoči družinam in posameznikom, ki so v stiski zaradi neredne zaposlitve in brezposelnosti. Položnice za vaš dar najdete v cerkvi na mizi s tiskom.

- Župnijska karitas Hoče prisrčno vabi vse gasilce naših treh gasilskih društev Bohova, Hoče in Razvanje na praznovanje Florjanove nedelje. V čast sv. Florjanu, zavetniku gasilcev, bo v nedeljo, 7. maja 2017, ob 10. uri sveta maša v župnijski cerkvi sv. Jurija v Hočah. Po maši pripravljamo v župnišču tudi pogostitev z družabnim srečanjem. Veselimo se, da je Florjanova nedelja postala naše tradicionalno druženje. To naj bo drobna zahvala za vsa vaša nesebična dejanja in pomoč. Sodelavci Župnijske karitas

-Župnijska karitas Hoče prisrčno vabi zakonske jubilante, na srečanje, ki bo v nedeljo, 14. maja 2017, ob 10. uri v župnijski cerkvi sv. Jurija v Hočah. Letošnji jubilanti dobite pisna vabila, lahko pa se sami že pred tem prijavite g. dekanu Alojzu Petriču v župnišču ali na elektronski naslov alojz.petric@rkc.si. Zadnji rok prijave je 5. maj 2017. Sodelavci Župnijske karitas

 

Lokacija:
Print Friendly and PDF