Preskoči na vsebino


4. postna nedelja - a

- Od ponedeljka dalje bodo večerne svete maše v Razvanju ob 18.00, v Hočah pa ob 19.00.

- Jutri, v ponedeljek, ne bo slavilne molitvene skupine. Ponovno vabljeni v ponedeljek, 10. aprila.

- V torek pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- Biblična skupina ima svoje srečanje v torek po večerni sveti maši. Pogovarjali se bomo o vrnitvi Jožefovih bratov v Egipt: Prva Mojzesova knjiga, 43. in 44. poglavje (1Mz 43 - 44). Dobrodošel vsak, ki ga zanima Sveto pismo!

- V četrtek je po sveti maši tiha molitev pred Najsvetejšim.

Med neposredno pripravo na zakrament svete birme spadajo tudi duhovne vaje. Tako bodo naši birmanci prihodnji vikend (31. 3. do 2. 4.) v Podlehniku. Vse birmance in birmanke priporočamo v molitev.

- Prihodnja nedelja je prva v mesecu, zato bodo denarne nabirke namenjene obnovi oltarjev v župnijski cerkvi in cerkvi sv. Lenarta. Hvala za vsak vaš dar!

- V postnem času bo križev pot ob  petkih ob 18.30. Potrudimo se za udeležbo, saj ta molitev daje moč za osebno poboljšanje.

- Škofijska karitas Maribor skupaj s Surovino organizira zbiranje odpadnih surovin (papir, časopis, stare knjige, male in velike gospodinjske aparate, oblačila, svetilke, baterije, zabavno elektroniko, telefonske aparate ter vse, kar je priključeno na elektriko). Odpadne surovine lahko prinesete v skladišče Karitas na Ljubljanski 23 v Mariboru:

  • 31. 3. med 14.00 in 1700
  • 1. 4. med 10.00 in 17.00
  • 7. 4. med 14.00 in 17.00
  • 8. 4. med 10.00 in 17.

Ves izkupiček bo namenjen ljudem v stiski!

- Bližajo se velikonočni prazniki, zato je prav, da opravimo postno sveto spoved. Možnost zanjo je pred večerno sveto mašo.

- Sestavni del postnega časa, ki smo ga začeli na pepelnično sredo, je lahko tudi misijon. Letos bodo radijski misijon med 2. in 8. aprilom vodili lazaristi, in sicer pod geslom: Poslal me je, da oznanim blagovest ubogim! Lepo vabljeni k poslušanju.

Lokacija:
Print Friendly and PDF