Preskoči na vsebino


7. nedelja med letom - a

- Spoštovani prijatelji! V mesecu marcu bi radi pobrali članarino za Katoliško društvo dr. Antona Murka v višini pet evrov. Prosimo vse, ki želite za letošnje leto plačati članarino, da svoj prispevek oddate Dragici, Mariji ali meni, potrdilo pa dobite na prvem naslednjem predavanju. Hvala za sodelovanje. Majda, predsednica društva

- V torek pred sveto mašo vabljeni k molitvi rožnega venca.

- V torek, 21. februarja 2017, imamo po večerni sveti maši srečanje skupine Pridi in poglej, ki razmišlja ob katekizmu o verskih vprašanjih. V KKC beremo poglavje »Ne skruni Božjega imena in Spoštuj Gospodov dan (drugo in tretjo zapoved)« od strani 542 do 552. V skupini je prostor za vsakega, ki bi rad poglobil svojo vero, zato vljudno vabljeni tudi tisti, ki se doslej še niste mogli odločiti.

- V četrtek je po sveti maši tiha molitev pred Najsvetejšim.

Prihodnja nedelja je zadnja nedelja v mesecu, zato veroučenci in njihovi starši lepo vabljeni k družinski sveti maši: v Razvanju ob 9.00 in v Hočah ob 10.00.

- Ali dobro poznaš blagre, ki nam jih je Jezus razodel, da bi z njihovo pomočjo našli pot do resničnega veselja? Imaš nekaj minut na dan, ki si jih lahko vzameš za Boga? Si želiš letošnji post preživeti na poseben način? Blagor ti! Tudi v tem postnem času te ekipa Deli Jezusa (http://pridi.com/) vabi, da nadaljuješ skupno poslanstvo širjenja Božje besede. V tokratni akciji želijo predstaviti vseh osem blagrov. Akcija se začne že 27. februarja!

- Vabljeni na 22. postno romanje mariborske nadškofije na Slovaško, ki bo od 30. marca do 1. aprila. Duhovni vodja romanja bo nadškof Alojzij Cvikl. Ob prijavi poravnate 50,00 € (celoten znesek je 199,00 €), ostalo pred odhodom. Prijave sprejemamo v župnišču do 8. marca.

Lokacija:
Print Friendly and PDF